O jihočeské psí akademii

Vážení a milí zájemci o tréninky v psí škole „Jihočeská psí akademie“, jsme profesionální výcviková škola pro psy a zabýváme se tréninkem psích sportů, výchovou a poslušností, přípravou psů na výstavy, pořádáním závodů, jednodenních a víkendových seminářů, webinářů a v neposlední řadě také pořádáním přednášek.

Trénink psů, ať už sportů či poslušnosti, u nás probíhá metodikou pozitivního posilování a to po celou dobu naší již více jak desetileté historie. Z řad našich cvičenců vzešlo mnoho úspěšných sportovců se psy a trenérů psů, o kterých jste již určitě slyšeli! Přijďte a přesvěčte se sami o našem přístupu k tréninku.

Na všechny se moc těšíme!

Za tým JČPA Tereza Hladká (hlavní trenér a majitel)

Napište nám


Zaujala Vás naše psí akademie?
Chtěli byste navštívit naše lekce?
Neváhejte a ozvěte se nám prostřednictvím formuláře v kontaktu.
 

Rezervační systém


Zaregistrujte se a mějte přehled nad všemi vypsanými lekcemi, semináři, intenzivkami, tábory i online výzvami.

 

Pamlsky na trénink

Náš spřátelený e-shop, který nabízí kvalitní pamlsky, hračky a doplňky stravy pro psy. Členové JČPA získávají slevu 5% na nákup. Objednávku si pak můžete vyzvednout na naší lekci.
 

Co nabízíme

Trénink poslušnosti, práce s nežádoucím chováním, školka pro štěňátka, speciální online kurzy, tréninky psích sportů, prodej pamlsků, zkoušení a prodej vybavení MANMAT

Online kurzy
Skupinové lekce
Individuální lekce
Semináře
Školka pro štěňátka
Intenzivní kurzy a tréninky
Nosework
Prodej pamlsků
Prodej a zkoušení vybavení MANMAT

Jak to u nás probíhá

Jak u nás probíhají tréninky z pohledu organizace?

První kontakt

Vytvoření účtu

Rezervace lekce

Setkání na lekci

Co můžete očekávat

Profesionální a hlavně individuální přístup. Respektujeme potřeby Vaše i potřeby Vašeho pejska a uděláme maximum, abychom naplnili Vaše očekávání. Každá dvojice majitel - pes potřebuje jiné tempo, rozdílný výklad a třeba i jiný postup. Toho jsme si po zkušenostech plně vědomi a vždy stavíme trénink na míru. 

Přátelský přístup

Chápeme, že každý jednou začínal  a proto se snažíme tréninky vést v přátelském duchu, proto nečekejte direktivní a neosobní přístup.

Profesionalita

Mnohaleté zkušenosti s nejrůznějšími psími povahami a plemeny nás naučili vidět psí svět z jiné perspektivy. Nic není černobílé a v každém problému vidíme řešení...

Individuální přístup

V našem případě nejde jen o marketingové heslo. Individuální přístup je to, co nás skutečně charakterizuje. Pokusíme se pochopit Vás a Vašeho psa a připravit trénink přímo na míru. Každé plemeno v jakémkoliv věku je u nás vítané.

Ceník

Ceny za naše služby

Nejsme plátci DPH

  • 550 ,- za hodinu
    Individuální lekce
    • cca 50-60 min lekce
    • Pouze vy a trenér
    • Lekce ušitá na míru
    •  
  • 150 ,- za hodinu
    Socializační 
    • cca 60 min lekce
    • 3-4 psi na lekci
    •  
    •  
  • 990,- za rok
    členStví
    • Sleva 20% na všechny lekce
    • Sleva 5% na pamlsky
    • přednostní rezervace na lekce, kurzy a tábory

NAši partneři

se kterými máme osobní zkušenosti, pravidelně je používáme, a proto nemáme obavy doporučit je i našim klientům a přátelům. 
Jsme hrdí na to, že nás podporují právě české značky, které věří naší práci.
Sportovní a kloubní výživy GIOM udržují naše psy v top kondici, aby mohli nadšeně sportovat ve špičkovém vybavení MANMAT. 

GIOM
sportovní a kloubní výživa

Rodinná firma, která již od roku 1991 vyrábí špičkové sportovní a kloubní výživy má v naší smečce své pevné místo. Jsme rádi, že nám GIOM věří a podporuje nás v naší práci se psy.

MANMAT
vybavení pro psy

MANMAT je ve světě mushingu pojem. Kvalitné české postroje pro nejrůznější plemena a mushinové disciplíny. Patřit do MANMAT týmu je pro nás opravdu čest. Prošli jsme si snad všemi značkami pro tažné postroje, ale tato česká stálice nám prostě padne!

Kontaktujte nás

Jihočeská psí akademie

Trhové Sviny a Lužnice

 

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Vytvořte si  web zdarma